Mansen Mörinät

9.4.2018

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä, osoitteessa Tuottotie 4,  Rotarent esittelee kattavaa työmaakalusto- ja konevalikoimaa, jossa viimeisimpänä lisäyksenä on Merlo Cingo tuoteperhe minidumppereineen ja ketjukaivureineen.

Rotatorilta esittelyssä on kattava valikoima maarakennuskoneita kaivukoneista iskuvasaroihin ja maantiivistyskoneisiin. Esillä on runsas tuotevalikoima kaikista Rotatorin edustamista koneryhmistä. Jälkipalvelut tarjoavat Mörinäpäivien ajan ainutlaatuisia varaosa- ja huoltotarjouksia, ja perinteiseltä rompetorilta löydät mielenkiintoista ostettavaa. Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa koneista ja palveluista joten tule rohkeasti kysymään!

Mukana on noin 30 yhteistyökumppania jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Konekentälle on varattu koeajoa (Hitachi, Bomag, Johnston) niin isommille kuin pienimmillekin kuljettajille. Tapahtuman juontajana toimii Marianne Harjula.

Mansen Mörinät ovat avoinna pe klo 9-17 ja la klo 9-15. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

www.mansenmorinat.fi